Over mij

Met deze Nikon-camera begon het allemaal. Gekocht met geld dat ik verdiend had met werk in een gerberakas. Ik kon toen nog niet weten, dat ik daarna nog heel vaak in kassen rond zou lopen. Waren het eerst Kodak zwart-wit rolletjes, nu werk ik volledig digitaal met Canon-camera’s.

 

"Ik heb van mijn beroep een hobby gemaakt."

Inmiddels vele jaren verder sta ik bekend als een allround fotograaf die zich niet beperkt tot één werkgebied. Zo vind ik het net zo leuk om het werk van schoonheidsspecialisten vast te leggen, als dat van akkerbouwers. Ik heb dan ook altijd aangepast schoeisel bij me. Mijn klanten komen voor onder andere bedrijfsreportages, ledenvergaderingen, portretfotografie, productfotografie en eventfotografie. In mijn vrije tijd heb ik bijna altijd ook mijn camera bij me. Je kunt zeggen dat ik van mijn beroep mijn hobby heb gemaakt. Als hobby-fotograaf probeer ik allerlei technieken uit, waarvan ik ook weer als beroepsfotograaf kan profiteren.

Mijn werkwijze

Luisteren

Mijn werk begint met luisteren. Ik vind het prettig om telefonisch contact op te nemen om de wensen te bespreken. Daarnaast kom ik graag persoonlijk langs voor een kennismaking maar ook om de locatie te bekijken en meer van mijn portfolio te laten zien. Mijn fotografie tarieven verschillen per opdracht. Na deze bespreking stuur ik je binnen 48 uur een vrijblijvende offerte.

De fotosessie

Een ontspannen sfeer tijdens de fotosessie vind ik erg belangrijk. Ik neem daarom ik alle tijd om tot het beste resultaat te komen. Mijn foto’s zijn divers en geven verschillende beelden zodat er voldoende variatie is en de sfeer goed wordt vastgelegd.

Nabewerken

Ik fotografeer in RAW. De geselecteerde bestanden worden daarna met Adobe Lightroom en Adobe Photoshop bewerkt. De foto’s worden omgezet naar jpg bestanden.

Aanleveren

Vervolgens lever ik de foto’s binnen een week na de fotosessie aan. Dit doe ik in 2 resoluties via Wetransfer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over mijn fotografie? Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord en help je verder.